Monday, March 08, 2010

Hot Fm tak sehangat Megan Fox Okehh

1.- Adakah anda rasa HOT???

HOT and SEXY CHICKEN POX..hahaha..pergi mati Megan Fox
2 - Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


 



3 - cerita pasal gambar??
Kedamaian dan ketenangan,somewhere I wish to be there

4 - bila kali terakhir anda makan pizza?

Baru minggu lepas.Pizza Melayu,err you know yang selalu jual kat bakeri2 tu.Ala,yang de roti pastu atas dia kena letak sosej,mayonis,sos.


5 - lagu terakhir anda dengar?

Troublemaker-Arashi.Lagu peberet buat masa ni


6- selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
Her Royal Highness Princess Syazwana.

7 - tag lagi 8 org
8 orang itu adalah(adoiyaiii..payied,kenapa tag semua orang yg aku nak tag??!!!)

7.Encik MZKE(kalau sudi la jawab tag ni..hehehe) 
8.Arghh,tak tau nak letak sapa,so aku tag Tun Dr Mahathir je la,jawab ye tunnn...


9 - siapakah org no.1 kepada anda?
Kawan berkaraoke,bershopping,menganyam ketupat dan ber 'Arashi'

10 - katakan sesuatu mengenai org no.5
Henesem..tak pasti..tapi awek die cute wooo..boleh i rampas awek u??(seram tak..seram tak??hahaha.just kidding :P)(terasa comel lak buat smilies..sila muntah ok)

11 - no.3 ada hubungan dengan siapa?
Tak payah tanya,bukak blog n Fb die,melambak-lambak nama KHUZAIMI

12 - bagaimana pula dengan no.4?
Tak diketahui status.macam ada,macam tidak.sila beri kepastian kepada diriku ini..cewahh

13 - pesanan kepada orang no.6
kawen jangan tak jemput

14 - kata2 cinta untuk orang no.2
aina..you are my love..i miss you so much dear..muahhh(aina,ko seram tak??)
15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
Encik Zul ngn Tun Mahathir?Sama jantina dan kewarganegaraan kot.
16 - berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mengtag anda

    -Kulaan aku.Banjar.
    -Iron lady.Gelaran ini diberi kerana beliau berkaki besi.Payied,kalau aku letak magnet kat kaki ko,melekat tak??hehehe
    -Dah Bertunang.Sila jangan frust.
    -Menjadi orang yang pertama aku maklumkan mengenai tindakan refleks aku yang gila,pada suatu hari itu.
    -Antara orang yang terawal tahu sebarang tindakan luar kawal aku.terharu tak??hahah
    17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
    herbivor,ruminan.boleh dibuat sate

    18 - perasaan anda wat tag ni?
    berpeluh-peluh akibat fenomenan la-nina.eh ke el-nino,ke NINOmiya..watevalah

    19 - adakah anda tau si razman itu sengal?
    Tau dah,memang dari dulu beliau sengal.ada satu hari tu kan,beliau...Eh jap,Razman mana ni??(Motif mengumpat tanpa mengetahui subjek sebenar)

    20 - a)GAY or b)LESS
    sila baca jawapan soalan 10 dan 14..wakaka..seram tak???Hahaha..

    (a)gay=suka lelaki


    9 comments:

    starz said...

    1.sebab aku pun dah xtau nak tag sape...hahaha
    2.magnet xmelekat kat kaki aku keh..sori...=p
    3.terharu weh!!...=p

    p/s:ko bia betik wana...gay??...hahaha

    Che' Mat said...

    ko ni cte pe?

    =*NuRo0L* = said...

    korang memang ar...name aku selalu terkeluar dari list korang...
    wana pon same...lagi ingat ex boy aku dari aku sendiri...

    Sayer Best said...

    eh bukan,payied dah tag ko,takkan aku nak curik.kalau tak,memang ko 1st on list la

    =*NuRo0L* = said...

    wek..tak de pon name aku kat tag payied..aku nak majuk ni...wek.nk majuk gak...

    Sayer Best said...

    Eh silap,bkn tag payid,tp tag bari'.sory

    =*NuRo0L* = said...

    aku merajuk jugak wana...akan merajuk smpai ko bayar yuran reuinon...(boleh tak mcm tu)

    voltox said...

    sy suka baca blog awk..tp sy kurang minat la post kali ni..mcm ntah pape je..heheh..jgn marah..apa pun sy takde la kisah sgt awk nak post pasal apa pun..

    EyeNa said...

    I lap u too wana mmuahh..mari kita projek...

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Followers-Yang ikhlas sahaja