Tuesday, April 05, 2011

Mentally block-->Entri sampah

Sejak kebelakangan ni aku seakan-akan mengalami writer's block,di mana aku tengah sedap-sedap nak hapdet block.Bajet ah bawak isu terkini lagi sensasi ala-ala Melodi,tiba-tiba hilang pulak idea-idea tak bijak aku ni.walaupun aku sebenarnya tak kisah sangat ada orang baca ke tak nak ke,tapi bila tak menaip ni rasa gian pulak.Serupa dadah la pulak blogging ni.

Banyak topik aku nak tulis,tapi tertangguh.antaranya:

1.Isu Makanan

Dah keja lagi jumpa banyak banyak sangat isu.Tapi takut nak tulis macam-macam.Saya yang menurut perintah.hahahha.

2.Isu budak sekolah agama

NI dah tulis separuh entry.Jap lagi point macam jilak.rasa macam tak bernas

*Jilak-Peneutralan kata-kata carutan.Berevolusi dari celaka-->jelaka-->jilaka-->jilak

3.Isu spam kat Facebook

Ada nak tulis entri nak buang bendalah tu.Tapi dah ramai orang tulis.Kang ada je blogger femes perasan aku copy lak entry dorang.Tak pasal-pasal glemer pulak.Wahahahahha

4.Novel online kegilaan aku sekarang-->Awek Chuck Taylor

Boleh tengok kat list bahan bacaan.Sumpah best!

5.Isu rasuah melibatkan pegawai kastam

ahh!!!!Banyak sangat nak tulis,tapi tak tertulis-tulis.

By the way,aku rasa sebenarnya aku ni dianugerahkan dengan "short term memory loss",di mana aku ni senang sangat lupa dengan benda-benda yang baru terjadi,macam kat mana aku letak spek jap tadi,aku dah basuh pinggan ke belum.Gila teruk weh ingatan jangka masa pendek aku ni.Banyak tido lepas asar agaknya,ke banyak minum semut???

Tapi ingatan jangka masa panjang aku elok pulak.Macam,kat mana makan minggu lepas,bila first time aku pakai shawl.Peh..itu ingat pulak tu.Bahan-bahan bacaan dulu-dulu pun macam ada imbas-imbas.Masa belajar tak ingat pulak!Apakah????

Kesimpulan hari ini:
Entri ini entri sampah

Sekian,terima kasih

4 comments:

saya said...

same here...huh...bulan mengambang kah??...hahaha....
ko nk beat bari'ah jadik misel melodi ek??...huhu
btw...awekchucktaylor awesome!

Sayer Best said...

Bukan setakat mengambang,dah grhana kot!!!!Aku tak nak jadik misel,rambut kaarat,aku nak jadik Nas Ahmda,rambut ketak..Hahaha

amir baim said...

saye bce gak awekchucktaylor tu..tp bila sampai masa internet masalah kat mesir ni,terus berenti baca~jadi sekarang tak update pn psal cte dy~

amir baim said...

saye bce gak awekchucktaylor tu..tp bila sampai masa internet masalah kat mesir ni,terus berenti baca~jadi sekarang tak update pn psal cte dy~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers-Yang ikhlas sahaja