Friday, February 12, 2010

Penghisap tapak kaki terbaik

Saya adalah seorang intern yang rajin dan komited.Walaupun diarahkan bergilir-gilir untuk bertugas di 4 kawasan yang berbeza,saya amat tabah dan rajin.Ada di antara tempat-tempat itu yang jauhnya sejam dari rumah saya.Takpe,saya rela....

Oleh kerana minggu ini saya bertugas di Rengit,iaitu kawasan yang paling jauh,maka saya keluar rumah pada pukul 7 a.m.Pagi-pagi saya akan membuka tingkap dengan luas dengan tujuan menghirup udara segar di waktu pagi.

TETAPI!!!!!!!!!!!

Apa yang saya dapat adalah bau asap lori dan bas,juga apabila mengisi minyak,juga berbau toksin.Bila lalu di depan kilan-kilang,maka bertambah la lagi perisa tambahan sekaligus menambah kadar toksin di dalam badan.

Banyak toksin dalam badan adalah berbahaya pada tubuh badan dalam jangka masa panjang.Walaupun saya telah meminum tea mix yang boleh menyingkir toksin,tetapi kadang kala saya teringin juga menggunakan kinohimitsu.Best hapa tengok kesan-kesan hitam tu,terasa macam perasaan sapu sampah,then kumpul dalam penyodok,bila banyak dapat collect rasa berbaloi sapu rumah beb.

Namun,keinginan itu terpaksa dipendam kerana saya adalah seorang yang AMAT kedekut.Sila jangan menyesal jika memilih saya sebagai makwe.hahaha.

TETAPI...

Terdapat alternatif lain bagi si kedekut untuk membuang toksin iaitu:

 
Atas:suci murni tanpa toksin
Bawah:toksin yang disedut dari Ida,hohoho.I tak boleh letak I punya,I tak banyak toksin


Saudari Ida telah bermurah hati memberi sample untuk saya,untuk direview dalam blog.Jadi,saya telah menerai(erkkk..) detox patch itu selama satu malam(ida bagi 1 je,,huuuu)

APA YANG SAYA DAPAT SETELAH BANGUN PAGI

1.Detox patch hitam sikit(opkosss)
2.Tidur yang terasa puas walaupun kepala agak serabut memikirkan masalah rumahtangga.
3.Sakit kaki akibat memandu 2 jam sehari selama 4 hari berturut-turut terasa berkurang.

Q1:APAHAL LAK KENA GUNA DETOX BEB!!PUASA SUNAT DAH LA!!!

Soalan kembali:kau rajin???
Berbalik kepada jawapan:Apa salah dah puasa pun kita detox jugak.Kompem ke anda berbuka dengan makanan yang bebas toksin.Lain la anda berbuka dengan herbalife kan,eh terpromote pulak.Maka jika anda berdepan dengan situasi tersebut,maka anda PATUT menggunakan detox patch ini

1. selalu makan makanan yg ade preservatives, colorant, ajinomoto (perencah)
 -well,if setiap malam menyental MAGGI,pastu siap ada VIP pass drive through Mc d,Jangan la terperanjat tengok detox patch pagi tu dah macam arang bekas bakar satay

2. suke minum air paip yg berklorin tue (even air nie dimasak tp still de klorin lg)

3. dok dekat dgn kilang2, kesesakan lalu lintas dan byk sedut chemical dlm lab tue.
-Budak biotech,take note,ni lagi yang intern kat lab.Saya praktikal kt jabatan pertanian,takde masalah.hahaha

4. nak tido enset slalu letak kat sebelah kepala
-Ni yang malam-malam sms jiwang karat besi buruk,abisla otak korang kena radiasi

5. pakaian
kadang-kadang material pakaian mungkin dibuat dari bahan sintetik yaang berbahaya,dan ia akan meresap ke dalam kulit.

Q: nape detox patch nie slalu kene tampal kat tapak kaki je?
A: sebab...Di tapak kaki terdapat lebih 62 titik akupuntur daripada keseluruhan 360 titik akupuntur yang berada di seluruh tubuh badan manusia. Toksin diserap keluar secara efektif melalui liang-liang peluh di tapak kaki. DETOX PATCH boleh juga ditampal di bahagian lain badan seperti bahu, leher, belakang badan, lutut dan buku lali untuk melegakan sengal dan lenguh



Jadi,apa tunggu lagi!!!
Jika anda tidak mahu menjadi penternak toksin berjaya,maka jangan kedekut untuk menggunakan produk ini.
Untuk keterangan lebih lanjut,sila kunjungu blog ini:

http://ruwaida87.blogspot.com/

1 comment:

ida said...

uit wana..pic tue bukan toxin ak la..ak pun serve dlm tenet.ngenge~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers-Yang ikhlas sahaja