Sunday, February 07, 2010

Welcoming All the online boutique's owner,please drop your comment in this entry please!!

HAri ni aku pegi shopping biasa la kat BP MAll buat sale nak raya CIna.Nama je raya cine kann,tapi muka Melayu jugak bersepah kat situ..Err..termasuk aku la kan..

Walaupun aku adalah seorang yang kuat shopping,tapi aku rasa seakan-akan nafsu shopping aku telah kendur.Maksudnya camni,before gi mall aku dah plan nak beli baju,tapi dah sampai mall,survey-survey.last-last aku balik tangan kosong.Nak kira-kira,last aku beli baju adalah mse pegi vacation ke PD bersama classmates aku.

Mungkin aku patut consider online shopping?Sebab aku tengok dalam blogshop shawl and dress macam cun pulak design dia.kira kat kedai tak jumpa la design cun camtu.Mungkin sebab utama adalah kebanyakan pemilik butik conventional di Batu Pahat & Kluang adalah golongan mak cik,di mana mereka tak memahami citarasa golongan remaja jelita(err???) seperti aku ini.

Tapi aku macam was-was pulak nak beli brng online.Ngam-ngam ke dengan badan aku ni.kang kalau salah saiz ke tak berkenan ke,boleh pulang ke tidak.Eh,aku tengok selalu tokan blogshop rajin je drop comments kat blog orang lain,tapi takde la kat blog aku ni..Yelaaa....siapalah diri ini,untuk mengira buih yang memutih..err lepas tu apa ek???

Ke sape-sape rajin shopping online,ada pengalaman ke.boleh la share dengan aku.Aku ni jenis cerewet sikit nak beli baju dan kasut.Dah siap catwalk tawaf kedai pun,belum tentu aku nak beli kasut tu,ataupun dah siap snap gambar dalam fitting room tu,x semestinya aku akan bawak baju tu..

So,please help me ok????

**********************************************************************************

Uhhh..sedih aku x dapat betul-betul Arashi's International Week dalam FB.HAri pertama lagi dah telepas..Aduhhh...Mungkin aku akan consider untuk membuat tag mengenai Arashi pulak selepa ini,untuk memuaskan hati aku..
Shida...Sila bersedia..
Oleh kerana itu,maka aku ingin mempertontonkan klip lagu Arashi kesukaan aku..
ENjoy

4 comments:

ashidah said...

owh wana~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!
cne ko bley jmpa clip yg best ni?????
aaaaaa.....
selama ni aku asyik wonder...cne leh wujud Hanadan Final Remix....
time kaseh bebanyakkkkkk
you made my day~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!

Sayer Best said...

Ha3.ak kan karatz hanadan,juga adalah karatz arashi,jd ak search hanadan arashi,jmp bendalah ni.c0mel gle matsujun jd domyouji tp nyanyi sme arashi.he2

「dieyb」 said...

aaa~~~
aku suke video tu jgk!!!
tapi sayangnye dah ilang :( gonna find it again..later :)
(tp kt mane ea aku donlod dulu?)

btw..utk shopping on9 bleh check http://www.eightdesignsboutique.com/ .. aku pernah order kt situ..memuaskan jgk la..tp tatau la memenuhi ke x kecerewetan ko :P

Anonymous said...

Hey
Companies House Webcheck
Webcheck Companies House

[url=http://perosnalbinking.v3host.be/companies-house-webcheck.html]webcheck companies house[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers-Yang ikhlas sahaja