Monday, October 04, 2010

Soalan ala-ala cover girl majalah in Trend

Aku suka membaca,termasuklah majalah lagha berunsur fesyen,kecantikan dan hiburan.Bahagian yang aku paling suka adalah interview dengan cover girl di mana soalan dan jawapan boleh membuatkan aku ketawa,lebih galak dari membaca komik Sin Chan.

COntoh:
Soalan:Apakah ciri lelaki idaman
Jawapan:Lelaki yang beriman,takut kepada Allah(sambil pose pakai skirt pendek,jelir-jelir lidah)

Ini soalan dari blog Ida

Ada Rahsia kecantikan tak?

Ada..ada..Mestilah ada.kalau tak mana tak hot macam ni..Wakakaka
Rahsia kecantikan saya:
-Susuk cap Bidan Mak Esah
-Botox ala Azza Elite
-Mekap 3 inci ala Ekin Mawi
-Bulu mata palsu 3 lapis ala Rozita Che Wan
-Oh dan last but not least,air wudu',keikhlasan dan jangan busuk hati ala-ala Anita Sarawak

Itu aje.

Bagi Anda siapa paling hensem dalam kumpulan Suju?



Remy Ishak.Dia masuk dalam kumpulan mana-mana pun beliau tetap paling hensem,tak kira la kumpulan 4U2C ke,kumpulan The Beatles ke,terutama sekali kumpulan jackson 5.Kecuali kumpulan Arashi,sebab semua ahli Arashi adalah lebih hot berbanding Remy Ishak.

Siapa BFF anda?

Sesiapa je yang sudi,tak kisah la Kim Kardashian ke,Tiz Zaqyah ke.Tak kisah punya

Siapa idola anda?

Idola kecil,Idola sedang dan Idola besar.

Moto Hidup Anda?

Lost Weight now,Ask Me How?
Herbalife:Nutrition for a Better Life..

Harus Tagkan Blogger yang anda sayang dan Minimum 8 orang

1.Jannah The Gossip source
2.Payied..The life Advisor
3.Bari'ah The Chef
4.Acid The Photographer
5. Shida  The Arashi Fan
6. Baim The Doctor
7.Aina The Hot Chick
8.Adibah The Senpai

Hahaha..Yang lain pun aku sayang jugak.Jangan Bimbang..

7 comments:

mongue said...

ko tau remy ishak pukul bekas girlfriend dia dulu kan? and i believe its a true story.

dia tetap dayus.

voltox said...

cikgu bm sy dulu nama dia ishak..hensem gak..

dari~ummie said...

ahahhaa...ko bagi aku kja sekolah eh wana...

Sayer Best said...

mongue:yup,rupa yang hot bergaya tidak menjamin hati budi seseorang

voltox:eh,cikgu Ishak single ke dha berpunya?

Ummie:buat cepat.kalau tak kena denda duduk bawah meja

EyeNa said...

Huhu....nmpaknya ko tk prnah melupakan aku wanaw..gonna take that Q..=p

Sayer Best said...

Aina:kenangan manis antara kita kan sukar dilupakan..wakakaka

Aidateddy™ said...

Saya baca post ni sebab ada nama Arashi. Dan saya setuju, Arashi adalah lebih hot dari Remy Ishak.

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers-Yang ikhlas sahaja