Sunday, March 27, 2011

Siri Menjawab Keyword Pencarian blog

Semenjak dua menjak ni otak aku agak krem idea.Mungkin akibat terlalu banyak makan dan kurang bersenam.Oleh kerana tiada idea bernas ala ala mentol mincul di kepala,tapi keinginan hapdet blog adalah besar.Maka aku ingin memperkenalkan segmen(wahhhh ko main-main segmen...wahahaha) keyword pencarian blog.

Blog aku ini sering dijumpai dengan perkataan kelakar dan kadangkala tidak senononh.Maka untuk memudahkan pencarian,dan gatal-gatal tangan,aku inigin memberi ulasan kepada pencarian-pencarian mereka ke atas blog aku.


recycle

recycle adalah mengitar semula bahan yang digunakan,seperti tin,kaca dan plastik.teknik yang boleh digunakan adalah membuang bahan tersebut ke dalam tong kitar semula yang diasingkan mengikut warna

Merah untuk kaca

itu je aku ingat.Dasar~~~~~~~

Topi keledar

Sejenis topi berbentuk seperti 3/4 buah tembikai yang berfungsi mengelakkan kepala anda dari cedera ditimpa buah kelapa.

soalan upsr 2009

Bagitau aku 12 tahun dulu boleh tak?Boleh aku jadik top student UPSR semalaysia.By the way,aku dapat 5A...Wahahahahha..(sambil kembang-kembang bontot selepas memuji diri sendiri)

2010 upsr examination paper

Sila beli buku latihan "Koleksi peperiksaan Sebenar UPSR".Kat Popular ada tak salah aku

baju zapin

selalunya kaler striking.Sila tempah sebab kat kedai biasa macam xde jual

saya menabung

saya tidak

bila dah masuk matrik tak dapat upu

Zaman aku dulu ya style macam tu,sekarang tidak,sebab tarikh keluar result kemasukan matrik dan UPU lebih kurang.So,boleh la decide,takde masalah rasanya.

Tempat yang jais tidak boleh pergi

Kenapa?Ko nak berkhalwat eh.Tempat yang kompem jais tak boleh tangkap adalah di Melaka.Tapi nanti JAIM lak tangkap ko.

Keyword lain yang menarik:

Cerita hantu ader nombor kat dahi

Hantu apa?Hantu nombor ekor ke.Better ko amek nombor tu,mana tau tikam kena.Tapi dosa ko tanggung sendiri la

Mizz NIna



Tunang Noh HUjan.Sila ambil perhatian,beliau HOT dan KAYA

PNGK 2.2 boleh sambung master

Basically,kebanyakan U tetapkan pointer 2.75 untuk sambung master.Tapi mana tau kalau pengalaman kerja kau hebat,dorang boleh consider ke

makcik rempit

mungkin sudah tak sedar diri.Rumah kata pergi kubur kata mari





4 comments:

saya said...

segmen???...perghhhh...kelassss ko skarang ek....dah makin urban...wahahaha....mesti terpengaruh abambemmm nih...kih3.....

Sayer Best said...

wahahhha..nak join ke???sila tepek gambar aku kt blog ko sebesar alam,tampal banner blog gua tak main ah.tak glemer

Wan said...

wahahaha lawak gila pencarian2 tu.mak cik rempit ngan hantu dahi tu mmg tak boleh blah hahaha

Sayer Best said...

hahaha..ko nak ngorat mak cik rempit ke apa wan????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers-Yang ikhlas sahaja