Tuesday, June 08, 2010

Apa barang kutuk Israel!!

Yeah,boikot lagi.
Kutuk lagi.keji lagi tindakan Israel.

Hmm..benda sama ni jugak aku dengar dari tahun-tahun lepas,tapi still israel masih Israel itu lah yang berkuasa,dan umat-umat Islam inilah yang masih tertindas.

Kalau baca berita,tengok FB,status semua orang sangat riuh mengutuk.Tapi ada efek ke pada Israel itu??

Don't get me wrong.dan janganlah ayat aku ni disalahtafsir.I'm not that into the Zionis,and against boycotting.Kewajiban Umat Islam untuk membenci kekejaman dan kezaliman,lebih-lebih lagi terhadap Muslimin.

Kita(Malaysian),termasuk politician,artis,orang ramai semua pakat kutuk Israel sana sini,Israel kejam la,Israel zalim la.Tapi kita lupa yang kadang kala kita ni lebih kejam dan zalim daripada mereka.

Macam mana  Israel nak takut dengan kutukan dan kritikan kita
......dengan keadaan umat Islam tak pernah bersatu
......dengan sebab lain fahaman politik boleh pisah jemaah
......dengan arak dan judi dihalalkan
......dengan mabuk hiburan
......dengan tempat ibadah yang hanyah megah di luar,kosong di dalam

Cakap berdegar-degar tapi tang tu jugak.Kita lebih keji dari Yahudi sebenarnya kalau kita hanya berkicau sini sana kutuk mereka,tapi kita masuk tak malu nak ikut Akhlak mereka.You know what,kat status FB bukan main F**k Israel la,benci Israel,tapi profile pic masih gambar berpeluk dengan BF.Apa kes???

 Then,
APA BARANG KUTUK ISRAEL KALAU AKHLAK KO MASIH MACAM DIORANG

marilah kita mengutuk kezaliman mereka sambil mengubah akhlak kita agar terhindar daripada kezaliman dan kekejian.

p/s:daripada korang say 'Fuck Israel" ada baiknya korang baca Qunut Nazilah.Setakat Fak tu takde maknalah.

6 comments:

voltox said...

menarik2..sy suka apa awk tuliskn..tahniah..apa pun jgn private kat blog ye..eheh

starz said...

haiyoo....ko memang terbaekk la babe...huhu.....two thumbs up....=)

dari~ummie said...

yo..setuju bebeh..

baim said...

bagos2!!
troskan usaha!!stuju beb!!

Ridha said...

agreed!

wan said...

btol2 aku sokong!!!

kutuk sana sni,boikot sana sni...

tp layan FB 24 jam yg sah2 yahudi pnya!!

dok jiwang cintan cinton dlm 2 plak..

si mark zukerberg 2 dok ketawe jer tngok org islam kita nk mcm kera ni!!

apa pon kita yg ada kesedaran ni diwajibkan utk boikot brg yahudi agar ekonomi mereka lemah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers-Yang ikhlas sahaja