Tuesday, November 04, 2008

layan jiwang jap...

PAgi-pagi pas exam bio mol..aku bangun lambat
penat giler kunci jam kul 4 bajet nak study research method
jap lagi de mangkuk mana tah call kul 1
da la tak nak bagitau nama die..xde nama kat ic eh??
last-last membuatkan aku tak buleh tido sampai kul bpe tah
huhuhu
bangun tengok jam dah pukul 6.30.nasib baek tak terlepas subuh

sebab bosan sangat takde orang komen,aku merayap-rayap di tenet ni..and lastly
look what i got...

kasih sayang mengikut bulan

Januari
- Mudah jatuh cinta
- Mudah melupakan perasaan cinta terhadap orang yang dicintai sekiranya dikhianati
- Pandai mengambil hati pasangannya
- Selalu berdiam diri ketika bertemu dengan pasangannya
- Bersikap romantik tapi tidak pandai memperlihatkannya
- Sikap cemburu yang tinggi terhadap pasangannya tetapi tidak kisah sekirannya pasangannya cemburu terhadapnya
- Bakal jadi seorang bapa atau ibu yang penyayang
- Ramai kenalan, sedikit pemalu dan bersungguh-sungguh apabila melakukan kerja

Februari
- Sukar untuk jatuh cinta
- Amat hormat kepada pasangan
- Amat suka memikat pasangan
- Jujur dan berterus terang dalam perhubungan
- Sentiasa nekad untuk bersama dengan pasangannya
- Sangat romantik pada dalaman dan bukan pada luaran(hanya pasangannya yang tahu)
- Patuh kepada pasangannya dan selalu menjaga hati pasangan
- Amat menjaga penampilan diri dan pasangannya

Mac
- Mudah menawan hati pasangannya
- Sentiasa ingin didampingi oleh pasangannya
- Sangat pemalu dalam meluahkan isi hati
- Sangat baik dalam menjaga perhubungan
- Amat sukar melupakan pasangan yang dicintai
- Perasaan cemburu yang minima
- Sangat manja dan sering ingin dimanjai pasangannya
- Mudah memilih pasangan tanpa berfikir dengan waras
- Sentiasa mengharapkan keistimewaan dari pasangan

April
- Individu yang amat sukar untuk jatuh cinta
- Selalu memendam perasaan terhadap individu yang dicintai
- Sukar dan malu dalam meluahkan isi hati
- Sentiasa ingin diberi perhatian
- Amat cemburu dalam perhubungan
- Kesetiaan teguh terhadap pasangannya
- Emosi cepat terusik dan mudah terluka
- Sentiasa menjaga hati pasangan dan pandai memujuk
- Romantik dan terlalu romantik
- Sukar melupakan pasangan walaupun dilukai
- Sukar berlaku curang dan amat menyayangi pasangan

Mei
- Amat mudah jatuh cinta
- Baik dan jujur dalam perhubungan
- Pandai menarik hati pasangan
- Perasaan cinta yang mendalam
- Mudah untuk dipujuk
- Mudah menerima cinta seseorang
- Pilihan yang tepat dalam berpasangan
- Nekad untuk menjaga hubungan yang baik
- Pandai mengatur hidup pasangan (bukan Queen Control atau King Control)
- Suka mengangankan sesuatu yang indah bersama pasangan
- Sentiasa dahagakan kasih sayang dari pasangan tetapi tak pandai memperlihatkan
- Ambil berat dalam menjaga hubungan

Jun
- Amat pandai menjaga hati pasangan sekiranya dia perempuan
- Sukar melukai dan memahami hati pasangan
- Mudah jatuh hati tapi terlalu memilih
- Cerewet dalam hubungan
- Selalu beremosi
- Mudah merajuk dan mudah dipujuk
- Selalu melindungi pasangan dari kritikan atau umpatan orang
- Elok untuk menjadi Ibu yang baik
- Dahagakan pujian dari pasangan

Julai
- Amat suka didampingi pasangan
- Sukar dimengerti oleh pasangan
- Sentiasa menjaga maruah diri, pasangan dan perhubungan
- Amat mudah dipujuk dan berterus terang
- Amat menghargai kesetiaan pasangan
- Mengambil berat dan mengasihi pasangan
- Berkebolehan untuk meluahkan isi hati terhadap individu yang dicintai
- Mudah terluka dan lambat untuk pulih
- Suka merajuk dan dipujuk
- Setia terhadap pasangan
- Suka mendengar dan tidak suka membantah
- Cemburu terhadap pasangan
- Suka menilai dan menjaga perhubungan

Ogos
- Pandai memujuk pasangan
- Suka memimpin pasangan
- Romantik, Pengasih dan Penyayang
- Kelam kabut dalam perhubungan
- Sangat sensitif
- Mudah meluahkan kata cinta pada sesiapa yang berkenan

September
- Bersopan dalam hubungan
- bertolak ansur terhadap pasangan
- Suka mengkritik pasangan
- Sangat prihatin terhadap pasangan
- Sangat sensitif dan emosi
- Pandai memahami pasangan
- Kurang menunjukkan perasaannya terhadap pasangan
- Sukar melupakan sekiranya hati terluka
- Mudah simpati dengan perasaan dan masalah pasangan
- Pandai menyimpan perasaan
- Suka berterus terang jika perkara itu tak disetujuinya

Oktober
- Amat suka berkomunikasi dengan pasangan
- Suka disayangi dan menyayangi pasangan
- Sopan terhadap pasangan
- Jujur dan jarang berpura-pura dengan pasangan
- Mudah terluka hati sekiranya pasanangan ada melakukan kesalahan terhadapnya
- Emosi yang mudah terusik
- Pengasih, Penyayang terhadap pasangan
- Cemburu dan terlalu cemburu
- Romantik
- Memahami pasangan

November
- Cermat dan teliti dalam menjaga perhubungan
- Amat berahsia dengan pasangan dan sesiapa
- Agak degil dan kuat pendirian
- Mudah ambil berat terhadap pasangan
- Emosi yang mendalam
- Perangai tidak dapat diramal terhadap pasangan

Disember
- Pemurah terhadap perhubungan
- Mudah jatuh cinta dalam masa yang sama
- Tergesa-gesa dalam perhubungan
- Suka didampingi oleh pasangan
- Benci bila dikongkong
- Berbakat untuk kahwin lebih daripada satu (Utk Lelaki)
- Suka mempengaruhi pasangan

meh aku komen untuk bulan mei jap(sje nak promote besday..ok..besday aku 14 mei..hehehe..dah bagitau ni,musti la nak hadiah kann...)

Mei
- Amat mudah jatuh cinta
~jatuh cinta??i think term yang sesuai is minat orang kot..
- Baik dan jujur dalam perhubungan
~Jujur??sangat tu takela..pernah gak kelentong balak2 aku
- Pandai menarik hati pasangan
~menarik hati....dan duit..hehehe
- Perasaan cinta yang mendalam
~dalam la sangat
- Mudah untuk dipujuk
~tak suka merajuk lama-lama..bosan
- Mudah menerima cinta seseorang
~if only to the right person at right time
- Pilihan yang tepat dalam berpasangan
~juga pilihan yang tepat untuk dibuat menantu
- Nekad untuk menjaga hubungan yang baik
~memang la..sape nak putus sambung banyak-banyak kali
- Pandai mengatur hidup pasangan (bukan Queen Control atau King Control)
~quality control je..muahahaha
- Suka mengangankan sesuatu yang indah bersama pasangan
~angan-angan yang indah tak semestinya berakhir dengan kenyataan
- Sentiasa dahagakan kasih sayang dari pasangan tetapi tak pandai memperlihatkan
~not the type of showering my love to my special one..x penah cakap i love you kat orang
- Ambil berat dalam menjaga hubungan
~yes..correct..hehehe

hehehe..tapi kesian tau aku..layan jiwang je
pakwenya takde..huhuhu

2 comments:

himawari_shida said...

ape da...
agak2 karakter bln mei tu sesuai x ngn aku?
hoho...
weh..link blog aku kat ko....

fainn said...

eleh..padahal da lame da dpt 2..keh3 kantoi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers-Yang ikhlas sahaja