Tuesday, November 04, 2008

kalau makan dalam tu boleh kenyang..baik aku tak payah pegi lunch

makan dalam tu hape ye kawan-kawan??
adakah makan dalam tu aku maksudkan makan dalam bilik nyorok-nyorok
atau makan dalam pinggan
atau makan organ dalaman
bukan saudara-saudariku..
bukan...
tapi makan dalam tu bermaksud
simpan dalam hati
bak kata pantun melayu lama

'kalau ada jarum yang patah
jangan disimpan di dalam hati
kalau ada silap dan salah
jangan disimpan di dalam hati'

tapi..cmne kita boleh menghilangkan benda tu dari hati??
cuba bgtw sikit
if orang tu tak minta maaf
buat bodoh...segala benda tu payah nak luntur dari hati

ni aku nak ngumpat pasal pesta halloween yang dianjurkan oleh persatuan pelajar gothic tempat aku(bukan event dan kelab sebenar)
aku terpilih jadik ajk penyembelihan orang(bukan tugas sebenar)
elok2 aku sembelih 20 kerat
dorang kata just nak 5 kerat
muahahaha..
pastu boleh kutuk aku sebagai tukang sembelih yang tak bagus
itulah analoginya
huhuhu
dan sampai sekarang ni
aku anti ngn badan pelajar gothic tu(bukan nama kelab sebenar)
makan hati je

hehehe..now aku nak pegi lunch dulu
haiii..kalau la makan dalam tu boleh kenyang..

4 comments:

ZuLHiLMi MoHaMaD said...

hahaha..kekdahnya makan dalam

ala beb..ko terajang jew org cmtu

sayer best said...

hahaha
aku sekarang ni banyak makan dalam je
lagi2 ngn kawan baek ko tu

ZuLHiLMi MoHaMaD said...

pasal kawan ak tu

ko lupakan jela dia

sayer best said...

in progress...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers-Yang ikhlas sahaja