Saturday, May 14, 2011

Day 5:10 wishes

Entry before ni pendek tahape hape,entry kali ni panjang sikit nak tulis,sebab tajuk dan masa yang sesuai.
10 wishes aku menjelang birthday aku pada hari ini,bertepatan sekali dengan soal jawab about ten ni.Hahaha

1.Aku nak masuk syurga.Kalau boleh tanpa hisab.Semoga Allah perkenankan impian aku yang utama ni.
2.Menunaikan fardu haji by 32.Sekarang aku ada la potong sikit-sikit untuk menunaikan impian aku yang satu ni.
3.Pandai memasak,dan menjahit.Eh,impian ni macam dari tahun-tahun-tahun lepas je.Wahahahahah
4.Mempunyai bisnes membekalkan barang bakeri.Ini impian kehidupan ni weh.Kalau dapat memang bermakna.
5.Travel around the world.InsyaAllah,kalau takde apa-apa halangan,hujung tahun ni aku nak pergi Jordan dan Turki.Tahun depan mungkin aku sasarkan nak pergi Bandung ke,Mesir ke.EH?????
6.Nak kaya!Hahaha..kaya tu takde lah macam Lim goh tong,tapi sekurang-kurangnya mempunyai hidup dan duit yang mencukupi untuk memenuhi sedikit keinginan.
7.Beli rumah sendiri,sebelum umur 30 tahun.Rumah ni aset weii.Boleh sewakan,buat duit semua
8.Menjadi wanita yang berkuasa.Wahahaha.takdelah,aku nak jadik multi task woman.Kalau kat pejabat,jadi seorang pekerja yang baik,dan dinamik.Kalau kat rumah,jadik suri rumah yang bertimbangrasa dan aktif melakukan kerja rumah.Boleh la kot start telan jamu mak dara.
9.Mempunyai body best yang tak gemuk,walaupun beranak pinak suatu hari nanti.Juga mempunyai wajah bebas jerawat dan parut-parut
10.Mempunyai keluarga bahagia.Amin~

That's all my wishes.Do pray for me =)

1 comment:

Feza said...

bestnyer nak g jordan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers-Yang ikhlas sahaja