Wednesday, November 17, 2010

Entri membodek di pagi AidilAdha

Selamat Hari Raya Aidil Zafuan,eh silap,AidilAdha kepada rakan-rakan sekalian.

Pagi raya aku adalah seperti biasa.Internet adalah kawan baikku.Cis,dasar tak gi solat sunat aidilAdha.

bagaimanapun,pagi ini,hati aku telah terkagum kepada hasil kerja seorang schoolmate aku iaitu Encik acid.

Acid!!!Apa jadah la ko post video lawa-lawa kat wall aku pagi raya ni!!kan dah teruja aku,hilang semangat dah nak makan rendang daging,sebab teringin nak makan nasi minyak sendiri.Wahaha

(Err.pengakuan ikhlas.Nanti kalau datang kenduri kawen aku,sila jangan mengutuk pengantin perempuan yang gelojoh dan kuat makan di meja makan.Penat kot kawen.mesti cepat lapar nanti)

Acid dah banyak capture dan post gambar lawa-lawa,tapi video dan gambar kawen wan ni memang betul betul buat aku gila bayang.makan hati woo tengok gambar lawa-lawa ni.

Ok la.Cakap banyak pun tak guna.Tengok la sendiri hasil kerja Acid ni:

Mak!!!Nak kawen jugak!!!!

Cun gila pic eja kawen!!!


Nak makan hati lagi???Tengok video wan kawen kat Facebook.dah macam video anak Naza kawen owh!!

video wan kawen(acid,lain kali upload kat Youtube jugak la)


Untuk menempah acid,eh jangan tempah dia,nanti bini dia marah.tempahlah perkhidmatan fotografi beliau.
Untuk keterangan lanjut,boleh ke blog Acid--->http://arphotostream.blogspot.com/

Owh,last but not least,ini gambar Acidnya,kalau korang nak kenal la ye:





haa.Acid yang kepala dia belah bawah tu,bukan yang pakai tudung tu tau.Tu wife dia,Masniza





p/s:acid,penat aku bodek.Sila bagi pakej istimewa masa aku kawen nanti

5 comments:

Aminur Rasyid said...

hihi..tq la sgt..doakan semuga smua success yer..nanti ko kawin pakej terbaeeekk aku bg..hehe

iDa_MutHiaH said...

wana.pengantin klu penat mcm mane pon mesti x lalu makan punya...byk benda lain nak pikir :)

Sayer Best said...

Acid:baekkkk!semoga bisnes ko bertambah maju

ida:takpeaku nak cipta rekod pengantin paling gelojoh.wahaha

dari~ummie said...

yeszaaa!memang thumbs up..! mmg cantik..nanti aku bodek,boleh la ko bagi pakej paling baik punya...hehhehe

Sayer Best said...

Bari':yesza!!!Next wedding adalah wedding bari'ya..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers-Yang ikhlas sahaja