Saturday, November 27, 2010

Ini bukan anugerah menjerit(Read:shout Award)

Entri kedua alam ini,eh silap kedua malam ini.Dasar takde keja.


Aku baru dapat award dari Ida.Maka boleh la aku beriak-riakkan,berhidung tinggi lantas berlagak sombong.Muahahaha...


Beliau bagi aku award ini:



kau ada????

Syarat-syarat:

1.Jangan kerek.Ucapkan Alhamdulillah dulu,pastu thanks giver award ni

Alhamdulillah...dapat award dah....
Terima kasih la Cik Ida kerana membagi I award ni.Mahu ciuman hangat seperti yang dijanjikan tak.Sila bertandang ke Serdang,boleh kita hoyeh hoyeh

2.Jangan kedekut,kongsi nikmat bersama rakan-rakan lain

1.Cik Mentega yang bakal menjadi karipap:Bari'ah
2.Cik buih sabun Lux:Payied
3.Wan,nak buat tak?

Tu je kot.

3.
7 perkara tentang diri saya:

aiyokkk..banyak kot dah tulis dalam blog ni.Gua bagi latest je okehh.nak tau lebih lanjut,sila berkenalan sendiri.I malu youuu...bak kata Suhaimi Meor Hassan,"Biar malu-malu,biar segan-segan.kerna malu itu perisai orang beriman"

1.22/f/Batu Pahat.Status:belum kahwin.Berat badan:44 kg.ada Lesen D(peh ini macam satu-satu copy resume beb)

2.Baru tumbuh gigi bongsu minggu lepas.Tapi pertumbuhan gigi bongsu tu terbantut sebab gigi geraham atas menekan gigi bongsuku itu,maka beliau hidup segan mati tak mau.
Inisiatif diambil:Pergi klinik gigi.Kena cabut gigi belah atas tu.Gila mahal.RM 85 beb!!!!(Huu..dapat satu sesi urutan dan facial kat spa Linda Rafar..muahaha)
Kesan:Tidak boleh mengunyah secara sewenang-wenangnya menggunakan bahagian gigi sebelah kiri

3.Sekarang tengah aktif mengikuti perkembangan video miming CikShida dari parit..Ala yang buat miming yang lawak gila tu..Hahaha..
Nak embedded youtube dia tak boleh lak.Korang tengok la kat sini:

4.Baru buang chatbox dari blog..wahahaha..Erm.sebab aku tak suka orang mintak-mintak follow.Just visit,leave your comment and I'll pay a visit too.Best sangat ke ramai follower ni?aku tak faham.tak privacy okeh.
Erm..tapi kesian pulak kawan-kawan yang nak komen,tapi malas nk berdepan karenah birokrasi blogger kan...


5.Menghargai privacy diri sendiri dan orang-orang tersayang(tapi kadang2 telepas jugak sikit2 luahan hati.muahahaha)


Sebab itu la tak banyak letak-letak gambar sendiri,dan orang-orang tersayang.Contohlah,macam aku letak muka aku bersepah,sebesar-besar frame dalam blog ni,dah la aku suka berkeliaran sorang-sorang,pastu MANA LA TAU aku ada tertulis kelemahan aku ke dalam blog.Tak ke takut kalau tiba-tiba ada penjahat aim aku dari blog,dan memanfaatkan kelemahan yang pernah aku tulis tu.bahaya bukan?


ataupun aku letak gambar mak aku banyak-banyak besar2 dalam blog,nanti kang orang terserempak mak aku tengah shopping kat pasar malam ke,mesti bisik-bisik,"Eh..tu kan mak blogger yang rajin merepek tu.Kesian beliau dapat anak macam tu."


6.Berdarah jenis A.Ini tafsiran personaliti orang berdarah A:


1. Orang yang bergolongan darah A ini biasanya berkepala dingin, serius, sabar dan tenang.
2. Orang yang bergolongan darah A ini mempunyai karakter yang tegas, dipercayai namun keras kepala.
3. Sebelum melakukan sesuatu perkara,mereka memikirkannya terlebih dahulu serta merancangnya secara matang. Mereka melakukan sesuatu dengan bersungguh-sungguh dan secara konsisten.
4. Mereka berusaha membuat diri mereka sewajar dan seideal yang mungkin.
5. Mereka selalu kelihatan menyendiri dan jauh dari orang ramai
6. Mereka cuba menekan perasaan mereka dan kerana sering melakukannya mereka kelihatan tabah dan cekal walaupun sebenarnya mereka mempunyai kelemahan diri seperti gugup dan sebagainya.
7. Mereka cenderung keras terhadap orang-orang yang tidak sependapat. Oleh itu, mereka lebih suka berada di sekitar orang-orang yang 'sekepala'.



Erkkk..kenapa macam skema je orang darah A.Ini tipu!!!


7.Suka berblogging sebagai cara melepaskan tekanan.Kira keaktifan menulis blog adalah berkadar langusng dengan tekanan.Hipotesisnya,semakin banyak tekanan,semakin aktif menulis..hahaha




dah...cukup kot..

5 comments:

dari~ummie said...

hahaha...terima kasih cik kembang aka blossom!

org seperti kau memang turun temurun skema...muahaha...yelah,bekas budak kelas taimiyah la katakan...hihi

iDa_MutHiaH said...

siyess ak tringin nk g jln2..tp duit x dek...;(

tgu nti elaun masuk,kita berjoli..kih3

duit abes beli penyapu,mop dll...

tensen ak!! tiap kali kt tempat baru mesti kena bli penyapu!!!

Sayer Best said...

bari':tipu!!!!!!!!!!!!!!

Ida:okeh..dapat elaun belanja okeh.muahahaha

fahmilubayb said...

wana, aku darah a+.. hahaha
ko a- ke? hehe

Sayer Best said...

aku A+ jugak...pompuan bahaya la A-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers-Yang ikhlas sahaja