Friday, November 19, 2010

Opinion Please...

aku rasa macam nak private kan blog ni,sebab ada lagi orang tak reti bahasa mintak difollow lagi.So,apa pendapat korang?

Ok ke,tak ok kalau aku private kan.

Jangan bimbang,untuk loyal readers nanti,aku akan invite la walaupun aku privatekan nanti.Tapi,tinggalkan la email korang kat aku.

Tapi susah jugak,sebab ada antara loyal readers aku tak de akaun blogspot.

Ke camne?

6 comments:

never ending story said...

wana,kalo ko ignore je permintaan yg xfhm bahasa 2,boleh je kan?blog ko best,kalo ko decide nak private jugak,pls include me as ur reader tau....hehehe

Anonymous said...

cmne aku nk bce nnt if private??sobs3~~

::anischomey::

saya said...

err...aku kategori loyal reader kan??...hehe...xkesah ko nak private ke x as long as aku still buleh bace lagi...hua3...

amir baim said...

akak nak privatekan tu buleh je,cume nanti jangan lupe invite saye jadik reader..

mongue said...

owh. haha.

goodbye then. all the best. =)

Sayer Best said...

okeh.tidak private.cuma buang chat box je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers-Yang ikhlas sahaja